Top Eurocamping Bojkovice


 

Campingpladsen befinder sig i en rolig udkant af byen, omringet af træer, med en flot udsigt til slottet Nový Světlov.
 
Selv familier med børn finder sig tilrette her – udover poolen 16x10 m med soppebassin 4x4 m organiseres der på campingpladsen i sæsonen regelmæssigt programmer for børn. I tilfælde af dårligt vejr blev der bygget et ny overdækket legerum. Du kan selvfølgeligt spille bordtennis, bruge volleyball/tennis banen eller låne en cykel.
I år 2015 vil toilet og badefaciliteterne blive rekonstrueret. Der findes også et køkken og vaskemaskiner til din rådighed.
 
Du kan indkvarteres med din telt/campingvogn på græsterrasser, eller leje en nyrenoveret hytte med eget køkken og bad. For dem, der ønsker en simpel indkvartering (og gerne sparer penge) findes her også et par oprindelige hytter (uden køkken sanitet).

I campingpladsens omegn organiseres også mange folklore festivaler som fx Kongernes tur – deres aktuelle plan kan findes på campingpladsens hjemmeside. I receptionen rådgiver vi dig gerne om andre udflugter til borge, slotte og til en indendørs Aquapark etc.
Du kan bruge den nærliggende busstation eller togbanegård enten når du ankommer og afrejser eller til dine udflugter. Der er gratis Wifi på arealet.

 

kemp- Eurocamping Bojkovice

Billeder