Campingplads - Lipno Dam - Top camping Frymburk


 

Familie campingplads ned Lipno sø

 

I hjertet af Europa, i syd Bøhmen direkte ned til Tjekkiets største sø Lipno, placeret i en stor national park finder du Camping Frymburk. Den familie venlige campingplads ligger kun 800 meter fra den historiske landsby Frymburk og kun 23 km fra Cesky Krumlov der ligger på UNESCO liste over verdens arv.

Camping Frymburk er perfekt for afslapning og har en vidunderlig udsigt over søen fra alle pladser, campingpladsen er ideel for sport, wellness, vandre og cykel ture, kano og rafting ned af Vltava floden og så er der spændende ture til slotte i nærheden. Camping Frymburk har 170 pladser og der er pladser med eget toilet og bad. Der er små hytter til fuld udstyrede luksus mobilhomes til udlejning.

Campingpladsen har flotte rene bad og toilet forhold og der er vaskemaskine, serviceplads for autocampere, kemisk toilet, mulighed for opbevaring af cykler, en dejlig restaurant med udsigt over søen fra terrassen, en kiosk med frisk morgenbrød, slik og is.

Og der er  internet på hele pladsen, badning og lystfiskeri direkte fra den 800 meter lange strand, hvor der er vand trampolin og beach volleyball. Til børnene er der helt nye legepladser, animations program, bordtennis og basketball. Der lejes surfboards, vandcykler, kanoer og cykler på pladsen

 

campingplads Frymburk

Billeder