Camping Bucek

Camping Bucek
Familie campingplads vest for Prag

Campingpladsen ligger ved en mindre sø med egen strand og har en overdækket pool på 100m2 samt flere børnelegepladser . Pladsens beliggenhed gør den særlig egnet som udgangspunkt for udflugter i den centrale del af Tjekkiet – bl.a. til borgen Karlstejn og drypstenshulerne Koneprusy. De kan også besøge hovedstaden Prag.

Camping Oase Praha

Camping Oase Praha
Ideel for familier med små børn

Ligger 5 km syd for Prag og har egen busstoppested ved indgangen. Pladsen er perfekt som udgangspunkt for ture i hovedstaden Prag og efterfølgende afslapning ved benyttelse af pladsens faciliteter som udendørs og indendørs pool, spabad, massager samt mange idrætsfaciliteter. Udflugter fælles direkte fra campingpladsen.

Camping Frymburk

Camping Frymburk
Familie campingplads ned Lipno sø

Campingpladsen ligger direkte på bredden af Tjekkiets største sø Lipno og har egen 800 m lang strand. Mulighed for lystfiskeri. Pladsens beliggenhed gør den særlig egnet til gå - og cykelture i naturen. I omegnen er der flotte borge og slotte såsom Cesky Krumlov, Rozmberk, Hluboka på Moldau.

 

TOP camping pladser i Tjekkiet


Alle campingpladserne er familieforetagender, og De kan således regne med bedste kvalitet, frem for individuel tilgang til gæsterne.

 

Hver campingplads har noget til alle familiemedlemmer. Som det allerede fremgår af firmanavnet „Family Topcampings.cz“ byder campingpladserne på aktiviteter til børn såsom veludstyrede legepladser, idrætsområder og trampoliner. I hovedsæsonen  er  bøde op camping Oase og camping Frymburk regelmæssigt underholdningsprogram for børn i alle aldre.

Desuden er der mulighed for at overnatte på værelser, lejligheder, i rummelige fuldt udstyret luksus og økonomi mobile huse, eller lejligheder. Brug ved gentagelse indkvartering særlige top-15% rabat

Vi har bade- og toiletfaciliteter af høj standard samt trådløst internet i hele campingområdet, restaurant, svømmebassiner ...