Campingplads lige ved hovestaden – Prag

Camping Oase Praha *****

Ideel for familier med små børn

Campingpladsen egnet for besøg af hovedstaden Prag, men også for mange andre seværdigheder (borge, slotte og historiske byer) i Centralbohmen.

Prag kan besøges på egen hand med bus, hvis stoppested befinder sig lige ved campingpladsen, eller man kan deltage til organiserede ture med dansk-talende guiden, badture osv.

Campingpladsen tilbyder indkvartering for alle – fra enkle pladser for besøgende med telt, over enten standard eller komfort pladser for besøgende med campingvogne eller autocampere, helt op til indkvartering i fuld udstyrede mobilhomes.

Der mangler hverken swimmingpoole, sportspladser, trampoliner, legestue eller program for små børn. Selvfolgeligt er her også en restaurant og salg af basis madvarer.

Wifi tilslutning i hele arealet.

Tilbuder

På alle campingpladser kan en rabatkupon anvendes.
Rabat på 15% gælder basispriserne (dvs. takst pr. plads inkl. strøm og pris pr. person) i hele den periode, hvor campingpladsen er åben. Det er altså ligegyldigt, om De kommer i hovedsæsonen, mellemsæsonen eller helt uden for sæsonen.

Kuponerne får alle vores gæster denne rabatkupon ved afrejsen fra vores campingpladser. Igen er det ikke afgørende, om De kun bliver boende en enkelt dag eller i to uger. Bo på en af campingpladserne i gruppen TopCamping.cz, og lige så snart De ankommer til en anden, kan De straks indløse rabatkuponen.

Der er ingen frist på, hvornår kuponerne skal benyttes. Rabatkuponen skal afleveres ved check-in/ankomsten til campingpladsen.

Rabatkuponen kan nu også anvendes ved leje af mobile huse og lejligheder. I dette tilfælde får De 10 % rabat på opholdet (ekskl. tillæg og afgift til kommunen).