Campingplads ned Lipno sø

Camping Resort Frymburk ****

Familie campingplads ned Lipno sø

Den familie venlige campingplads ligger ved bredden af Lipno søen, kun 23 km fra Cesky Krumlov (på UNESCO).

Camping Frymburk er perfekt for afslapning og har en vidunderlig udsigt over søen fra alle pladser, campingpladsen er ideel for sport, wellness, vandre og cykel turekano og rafting ned af Vltava floden og så er der spændende ture til slotte i nærheden. Camping Frymburk har 170 pladser og har også udstyrede luksus mobilhomes og nye safaritelte til udlejning.

Der er mulighed for opbevaring af cykler, en dejlig restaurant med udsigt over søen fra terrassen, en kiosk med frisk morgenbrød, slik og is.

Og der er  internet på hele pladsen, badning og lystfiskeridirekte fra den 800 meter lange strand, hvor der er vand trampolin og beach volleyball. Til børnene er der helt nye legepladser, animations program, bordtennis og basketball. Der lejes surfboards, vandcykler, kanoer og cykler på pladsen

TOP tilbud

 14-dages arrangement i lavsæsonen:

 

Du kan bruge dette tilbud på én eller som en kombination (uge+uge) på begge to vores campingpladser.

For eksempel, for et Standardplads + el-tilslutning (6A) + 2 personer + rekreationsgebyr, betaler du kun 7.320 CZK!

Gælder 17.5 – 1.7. og 24.8. – 1.9. 2024. For at drage fordel af dette tilbud overnatning skal bestilles på forhånd!  Ovenstående priser kan ikke længere kombineres med andre rabatter. Bortset fra Premium pladsen beder vi ikke om depositum, men du betaler med det samme ved ankomst og kontant!

Når du vil benytte af tilbuddet  uge+uge kombination på begge to campingpladser – bestill du altid hele opholdet på den campingplads du ønsker at besøge først.

 

Mere information og booking:

Camping Oase Praha   /  Camping resort Frymburk