Campingplads ned Lipno sø

Camping Resort Frymburk ****

Familie campingplads ned Lipno sø

Den familie venlige campingplads ligger ved bredden af Lipno søen, kun 23 km fra Cesky Krumlov (på UNESCO).

Camping Frymburk er perfekt for afslapning og har en vidunderlig udsigt over søen fra alle pladser, campingpladsen er ideel for sport, wellness, vandre og cykel turekano og rafting ned af Vltava floden og så er der spændende ture til slotte i nærheden. Camping Frymburk har 170 pladser og har også udstyrede luksus mobilhomes til udlejning.

Der er mulighed for opbevaring af cykler, en dejlig restaurant med udsigt over søen fra terrassen, en kiosk med frisk morgenbrød, slik og is.

Og der er  internet på hele pladsen, badning og lystfiskeridirekte fra den 800 meter lange strand, hvor der er vand trampolin og beach volleyball. Til børnene er der helt nye legepladser, animations program, bordtennis og basketball. Der lejes surfboards, vandcykler, kanoer og cykler på pladsen

TOP - Tilbuder

På alle campingpladser kan en TOP-rabatkupon anvendes.
Rabat på 15% gælder basispriserne (dvs. takst pr. plads inkl. strøm og pris pr. person) i hele den periode, hvor campingpladsen er åben. Det er altså ligegyldigt, om De kommer i hovedsæsonen, mellemsæsonen eller helt uden for sæsonen. Rabatkuponen kan nu også anvendes ved leje af mobile huse. I dette tilfælde får De 10 % rabat på opholdet (ekskl. tillæg og afgift til kommunen).

Kuponerne var muligt at få som et messetilbud vi deltog i (inden 2021 får alle vores gæster denne rabatkupon også ved afrejsen fra vores campingpladser).

Der er ingen frist på, hvornår kuponerne skal benyttes. Rabatkuponen skal afleveres ved check-in/ankomsten til campingpladsen.